Flotte ord, der klinger meget hult: Kommunen reagerer på kritikken

I anledning af kritikken på Aabenraa byråds beslutning omkring Fjordskolen har Kirsten Nørgård Christensen, formand for Aabenraa Kommunes Børne- og Uddannelsesudvalg, skrevet et debatindlæg i Lokalavisen. Her udtrykker hun sin forargelse over, at så mange “føler”, at de ikke er blevet hørt.

Hun slår fast, at en helhedsløsning var nødvendig, fordi der er akut pladsmangel på alle afdelinger og pcb-forurening på afdelingen på Posekærvej. Hun nævner nogle fordele, som hun kan se, ved at samle afdelingerne i en matrikel, og at der vil spares 1 million kroner i årlig drift. Slutteligt prøver hun at berolige os med, at det nok vil komme til at gå godt og forblive en god skole:
Læs videre…

Talfusk versus sårbare børn

Denne video beretter om, hvordan Aabenraa Kommune står til både at undergrave sårbare børns vilkår og samtidigt kaste en masse penge overbord. Der bruges tydeligvis talfusk til at tvinge elever med blandt andet autisme, ADHD og multihandicappede til en skolesammenlægning, der ikke tager hensyn til deres behov. Det kommer også til koste kommunen mange flere penge end alternativerne!

Mere information